Blog

Jarní roadtrip do srdce tulipánů: Amsterdam v obytném autě od PanKaravan.cz

Jaro je tou nejlepší dobou pro objevování krás nových destinací, a když se to spojí s komfortem a svobodou obytného auta od PanKaravan.cz, zážitek je o to bohatší. V tomto blogu vám ukážu, jak může vypadat váš jarní výlet do jednoho z nejromantičtějších měst Evropy – Amsterdamu.

 

 

Příprava na cestu

Předtím, než nastartujete motor vašeho domova na kolech, je důležité si naplánovat cestu. PanKaravan.cz nabízí širokou flotilu obytných aut, která jsou připravena splnit veškeré vaše potřeby na cestách. Vybrat si můžete kompaktní model pro páry nebo prostornější variantu pro celou rodinu. Díky jarní slevě 10%, kterou PanKaravan.cz poskytuje, je výlet do Amsterdamu ještě lákavější.

Kempování v obytném autě na výletě do Amsterdamu s vozidly od PanKaravan.cz je skvělým způsobem, jak zažít město a jeho okolí z pohodlí vašeho domova na kolech. Amsterdam a Nizozemsko jsou obecně velmi přívětivé k obytným vozidlům a kempování, což z tohoto způsobu cestování činí ideální volbu pro ty, kteří hledají svobodu a flexibilitu.

Start z České republiky

Výlet začíná v momentě, kdy zavřete dveře obytného auta za sebou. První etapou je přejezd Německem, kde si můžete užít volnost cestování a zastavit se v historických městech jako jsou Drážďany nebo Berlín, nebo si dopřát přírodu v Saském Švýcarsku.

Příjezd do Amsterdamu

Po příjezdu do Amsterdamu vás okamžitě pohltí atmosféra tohoto živého města. Kanály, úzké domy a přátelská atmosféra jsou jen začátek. Jarní Amsterdam je zvláštní svými rozkvetlými parky a tulipánovými poli v okolí, jako je slavná Keukenhof.

Prozkoumávání města

Město je ideální pro prozkoumávání na kole, která si můžete pohodlně vzít s sebou na obytném autě. Navštivte Rijksmuseum, projděte se po Rembrandtově náměstí nebo si vychutnejte kávu v jedné z mnoha útulných kaváren. A nezapomeňte na návštěvu trhu s květinami či procházku po čtvrti Jordaan.

Kempování poblíž Amsterdamu

Výběr kempu 

Nizozemsko nabízí širokou škálu kempů, od těch, které se nachází v bezprostřední blízkosti města, až po ty umístěné v klidných venkovských oblastech. Mnoho kempů se nachází poblíž kanálů nebo v parkových oblastech, což vám umožní prožít pravé nizozemské prostředí. Kempy jsou často vybaveny vším potřebným pro pohodlný pobyt, včetně sprch, toalet, prádelny a někdy i Wi-Fi připojení.

Rezervace místa 

Během jarní sezóny, zejména v období tulipánů, může být v Amsterdamských kempech rušno, proto je dobré si místo rezervovat předem. PanKaravan.cz vám může pomoci s tipy na kempy a s rezervací, takže vaše jediná starost bude, jak si co nejvíce užít cestu.

Cestování do a po Amsterdamu

Amsterdam je velmi přátelský k jízdě na kole, a mnoho kempů poskytuje půjčovnu kol nebo je umístěno blízko veřejné dopravy. To vám umožní prožít skutečný amsterdamský zážitek bez starostí s parkováním ve městě. 

Pravidla pro kempování

 Je důležité, abyste dodržovali místní pravidla a regulace týkající se kempování. V Nizozemsku je kempování mimo určené kempy často zakázáno, takže je klíčové zůstat na oficiálních kempových místech.

Vybavení obytného auta

 Obytná auta od PanKaravan.cz jsou kompletně vybavena pro vaše pohodlí a nezávislost. Můžete očekávat pohodlné postele, plně vybavenou kuchyni a dostatek úložného prostoru, což z vašeho kempování dělá bezstarostný zážitek. Všechna vozidla jsou vybavena markýzou a venkovním nábytkem, což vám umožní vytvořit si příjemné venkovní posezení přímo u vašeho vozidla.

Prožitek kempování

 Kempování v Amsterdamu s obytným autem vám dává svobodu objevovat nejen město, ale i jeho okolí. Můžete se vydat na výlety do malebných nizozemských vesniček, navštívit slavná tulipánová políčka nebo si užít jarní pohodu na venkově. Večery můžete strávit odpočinkem ve vašem mobilním domově, plánováním dalšího dne plného dobrodružství.

Cestování obytným autem nabízí nevídanou svobodu a pohodlí. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv jarní výlet, PanKaravan.cz je tu, aby vám poskytl vše, co potřebujete pro dokonalý roadtrip. Amsterdam v jarním období je jako stvořený pro takováto dobrodružství plná poznávání a objevování.

Nezapomeňte sdílet svoje příběhy a fotky z cesty s PanKaravan.cz na sociálních sítích, ať už pro inspiraci ostatním cestovatelům, nebo jen tak pro radost z cest.

Šťastnou cestu a nezapomenutelné dobrodružství s