Blog

Užijte si cestování karavanem s celou vaší rodinou

Plánujete rodinnou dovolenou a pohráváte si s myšlenkou, že byste letos auto nebo letadlo vyšachovali ze hry a vyrazili se mnou? Já jsem rozhodně pro! 

Sice se zdá, že děti budou mít ve škole volno až za dlouho, ale je toho přece tolik, co je potřeba zjistit a zařídit, že na plánování je ten správný čas už teď. Abyste při zvažování všech možností s kým a kam vyrazit neměli tolik práce, jsem tady pro vás, abych vám rozhodování ulehčil. Proto se spolu podíváme na hlavní výhody při cestování s obytným vozem a třeba přijdete na to, že jinak než karavanem na dovolenou už nechcete.

Srovnatelná cena, ale nesrovnatelné soukromí a pohodlí

Dovolená s obytným autem vyjde cenově hodně podobně jako cestování autem a následným bydlením v apartmánu nebo penzionu. Ale své soukromí, pohodlí a naprostou volnost, kterou karavanem nebo obytným autem získáte, při cestě autem mít nebudete. Navíc vybavení karavanů, které nabízím, může konkurovat i lepším hotelům, kde byste za ubytování v hlavní sezóně zaplatili hříšné peníze. 

Nejen, že nemusíte sdílet ložnici, koupelnu nebo kuchyni s cizími lidmi, ale doslova si na dovolenou povezete kus svého domova. Nebudete mít totiž pevně stanovený limit zavazadel, jako kdybyste letěli letadlem. To oceníte zejména pokud máte aktivní děti, které se ani na dovolené neobejdou bez sportovního vybavení, společenských her, desítek plyšáků nebo oblíbených hraček. Vše, co celá vaše rodina bude potřebovat budete mít vždy u sebe, ať už se vydáte na osvědčené místo například do hor, k moři nebo vstříc novému dobrodružství

Máte početnější rodinu a do klasického auta se vlezete jen tak tak, natož tak se zavazadly? I pro vás mám řešení! V mé nabídce totiž nenajdete jen vozy pro čtyři osoby, ale dokonce nabízím i jednoho giganta, který má alkovnu, a proto se do něj vejde až šest osob. Tak hurá do balení a vyrážíme s celou rodinou!

 

I delší vzdálenosti děti bez problémů zvládnou

Máte neposedné dítě, které v autě trpí už během první hodiny jízdy? Pevně věřím, že v karavanu tomu tak nebude. Díky tomu, že uvezete praktický celý dětský pokojíček, nemusíte mít strach se vydat i na delší vzdálenosti při kterých by se děti v autě unudily. Navíc je třeba myslet i na to, že jízda karavanem je pomalejší, než jízda autem. Proto je vhodné naplánovat dostatečný počet zastávek, na kterých můžete zůstat jen na rychlou kávu nebo hru, ale třeba i na noc a poznat tak další krásná a neobvyklá místa. 

Zastávky přijdou vhod i v případě, že máte maté děti například v batolecím věku, které v autě nevydrží několik hodin v kuse. Pokud vyrazíte například na sever Itálie nebo do Chorvatska, můžete si cestu rozdělit na dvě části a pohodlně přespat třeba někde u Grazu. Věříme že se vám i vašim dětem zastávka bude tak zamlouvat, že příště už nepojedete jinak. 

Delší jízdu vám doporučuji si rozdělit na několik menších úseků v jakémkoliv případě. Nejen, že vyhovíte znuděným dětem, ale musíte myslet i na sebe a na svou únavu. Pokud pocítíte známky ospalosti, zastavte a odpočiňte si. Únava totiž výrazně snižuje schopnost soustředit se na více věcí naráz a proto ji nemůžete brát na lehkou váhu. Pokud vás zajímají další tipy, jak zvládnout dlouhou jízdu bez nehod, podívejte se na mých 7  bezpečnostních tipů.

 

Užijte si neomezené kilometry, dálniční známky i přistavení vozu zdarma

V ceně pronájmu obytného vozu budete mít kromě toho nejlepšího vybavení i ten nejlepší servis. Díky neomezeným kilometrům se můžete bez obav vydat i do těch odlehlejších koutů Evropy, a navíc pokud pojedete přes Slovensko, Rakousko nebo Slovinsko nemusíte si dělat starosti s dálničními známkami – i ty máte od nás zdarma (Česká republika je samozřejmostí). 

Kromě toho vám obytný vůz bezplatně přistavíme v rámci Vysočiny, Středočeského, Jihočeského, Jihomoravského kraje a Prahy přímo před váš dům. Pokud byste měli zájem o přistavení mimo vyjmenované kraje, neváhejte mi zavolat a věřím, že se vždy domluvíme. 

Nejen že získáte zmíněné bonusy, ale ještě vám cenu pronájmu můžu upravit podle toho na jak dlouho si vůz budete půjčovat. Zkrátka čím delší dovolená, tím levnější pronájem. Nevěříte? Podívejte se sami
 

Doufám, že se na naši společnou dovolenou těšíte tak moc, jako já! Snad jsem vám plánování a rozhodování alespoň trochu ulehčil. Pokud vás zajímá více důvodů, proč na cesty vyrazit právě se mnou, podívejte se na můj další blogový článek. S rezervací toho ideálního obytného auta ale neváhejte, již brzy budou volné termíny fuč. 

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mi napsat e-mail nebo zavolejte. Těším se na úplně každého z vás!